Kémiai példatár

Az elektronikus KÉMIAI PÉLDATÁR magyar nyelvû WINDOWS 3.1 és magyar WORD FOR WINDOWS 6.0 környezetre készült. Legalább 386DX processzor és 4 MB memória ajánlott.

A számadatok és/vagy az anyagfajták megengedett változtatásával a középiskolai kémia legfontosabb feladattípusaiból gyakorlatilag végtelen számú feladatváltozatot állít elõ megoldással együtt. Az elõállított feladatok szövege kívánságra tetszõlegesen módosítható, a különbözõ témájú feladatok összegyûjthetõk, feladatsorokba rendezhetõk, kinyomtathatók. A KÉMIAI PÉLDATÁR ilyen módon a gyakorlás, dolgozatíratás hatékony segítõje lehet, és természetesen önálló gyakorlásra is alkalmas. Kattintásra képek jelennek meg a segédanyagról.

A segédanyag használatához a WINDOWS és WORD részletes ismerete nem szükséges, legtöbbször csupán az egérrel kell kattintgatni, mindegyik programhoz leírás és segítség áll rendelkezésre a program futása során. Természetesen a WINDOWS és a WORD alapos ismerete elõnyös lehet. A segédanyag WORDBASIC nyelven írt makrók és információhordozó dokumentumok gondosan megtervezett, összefüggõ rendszere, amely tudatosan használja és kínálja a magas színvonalú szövegszerkesztõ lehetõségeit.

Vissza

A KÉMIAI PÉLDATÁR letöltése.