Képlet-név gyakorló

A KÉPLET-NÉV GYAKORLÓ magyar nyelvû WINDOWS 3.1 és magyar WORD FOR WINDOWS 6.0 környezetre készült. Legalább 386DX processzor és 4 MB memória ajánlott.

A segédanyag a középiskolai szerves kémia csaknem teljes megtanulandó képletanyagából választva a képernyõre rajzol egy képletet, a gyakorlatokat végzõ személynek pedig négy megadott névbõl ki kell választania a képlethez tartozót. A kiválasztott vegyületcsoporton (például az alifás szénhidrogének csoportján) belül folyamatosan kapjuk a feladatokat és kívánságra százalékos értékelést is kapunk. A képernyõre rajzolt képlet és a hozzá felírt négy elnevezés adott vegyületcsoporton belül véletlenszerûen változik, egy adott feladat pontosan szinte soha nem ismétlõdik meg. Kattintásra jellemzõ képek jelennek meg segédanyagról..

A segédanyag használatához a WINDOWS és WORD részletes ismerete nem szükséges, legtöbbször csupán az egérrel kell kattintgatni, mindegyik programhoz leírás és segítség áll rendelkezésre a program futása során. Természetesen a WINDOWS és a WORD alapos ismerete elõnyös lehet. A segédanyag WORDBASIC nyelven írt makrók és információhordozó dokumentumok gondosan megtervezett, összefüggõ rendszere, amely tudatosan használja és kínálja a magas színvonalú szövegszerkesztõ lehetõségeit.

A KÉPLET-NÉV GYAKORLÓ letöltése.

Vissza